Mahaloo Family

Yarel

Mijn naam is Yarel Deniz ik ben achttien jaar en ik ben dit jaar begonnen met 5 Havo. Mijn vrije tijd vul ik het liefst met vrienden of met Instagram ;). Ik vind het idee achter Mahaloo en Mahaloo zelf erg rustgevend ik hoop dat er in de toekomst meer producten zullen komen en dat Mahaloo wereldwijd gaat groeien.

 

Instagram
Karin

Karin is een 18 jarige studente uit Groningen en volgt de opleiding junior accountmanager. Zij houdt ontzettend veel van zingen en daarbij begeleidt ze zichzelf op de piano. “In het afgelopen jaar ben ik steeds meer milieubewuste keuzes gaan maken. Dit omdat ik het zorgwekkend vind hoe snel het klimaat verandert. Daarom kies ik voor duurzame producten zoals de producten van Mahaloo. Ik ben dankbaar dat ik mij mag aansluiten bij de Mahaloo family en dat ik elke dag een steentje bij kan dragen aan een beter milieu.”

Instagram
Miah
Miah is a South African college student living in the Netherlands. As a minimal and mindful lifestyle and travel blogger, she spends her weekends traveling the world and during the week she writes about it. Her hobbies include drinking coffee, complaining about her lack of sleep and laughing at her own puns so you don't have to. Follow her sustainable journey on Instagram!
Instagram
Amena

Amena is a 20-year-old student from Afghanistan studying Political Science at the University of Amsterdam. For more than a year now, she has been changing her daily habits consciously. She is aware of her impact on the environment and eager to make more environmentally friendly decisions. In her free time she loves to go out with friends, but also tries to make time for cozy nights in, watching her favorite series with a warm cup of tea. She loves to bike around the city and explore new areas.

Mylène
Mylène is een 17 jarige student uit Hoevelaken en studeert op Nimeto Utrecht de opleiding Styling, vormgeving en interieur. In haar vrije tijd vindt ze het geweldig om creatief bezig te zijn met fotografie en grafisch design. Verder houdt ze ervan om buiten zijn en te genieten van de natuur. ‘Ik heb ook altijd interesse gehad in het milieu en vind het belangrijk dat daar aandacht aan wordt gegeven, net zoals met deze milieuvriendelijke tassen <3 'Alle kleine beetjes helpen!’
Instagram
Jedid-Jah
Jedid-Jah is een Nederlandse student uit Tholen, die studeert voor onderwijsassistente. Naast haar studie heeft ze genoeg tijd over om te bloggen, leuke foto's te maken en piano te spelen.
“Vanuit mijn Christelijke achtergrond is mij geleerd om milieubewust te leven. Dit is gelijk mijn reden waarom ik mij bij de Mahaloo family heb aangesloten. Samen kunnen wij invloed hebben en de wereld verbeteren! En dat doe ik onder andere door middel van de ecologische tassen van Mahaloo” 
Maikaʻi!
Jedid-Jah
Instagram
Thalita

Mijn naam is Thalita en ben 19 jaar oud. Ik volg de opleiding tot verpleegkundige en ben woonachtig in Amsterdam Noord. Ik werk in de gehandicaptenzorg, en dit is echt waar mijn hart ligt. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tekenen en te lachen met mijn vrienden. Ik probeer steeds meer milieubewuste keuzes te maken en vind Mahaloo met de ecologische producten een heel mooi initiatief!

Instagram